diumenge, 19 de setembre del 2010

Arròs de ceps amb cloïses

 Ingredients:

  • 400 g d'arròs bomba
  • 4 ceps de mida mitjana
  • 12 llagostins
  • 8 alls tendres
  • 2 pebrots verds
  • 8 alls secs
  • 4 tomàquets vermells
  • 2 calamars grossos
  • 200 g de cloïssa gallega
  • oli d'oliva verge
  • sal marina
Elaboració:


  1. Per fer el fumet, en un cassola amb una mica d'oli sofregiu els caps dels llagostins. Quan estiguin ben rossos, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure a foc suau.
  2. Mentrestant, en una cassola amb una mica d'oli d'oliva, sofregiu els alls tendres tallats, els pebrots tallats a tires i els alls secs.
  3. Quan estiguin ben daurats, afegiu-hi els ceps tallats a trossos i els calamars tallats a tires. Després, poseu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure una estona.
  4. Tot seguit, afegiu-hi l'arròs, remeneu-ho bé, cobriu-ho tot amb el fumet ja colat i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi les cues de llagostí pelades i les cloïsses i deixeu-ho coure durant 5 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada