dimarts, 2 de novembre del 2010

Samfaina de noticies

L'actual
02/11/2010 
Ja han començat les obres per dignificar i ampliar els Safareigs de Baixada de Palau que fins ara acollien les classes de restauració del DPiO.

Moneo convierte los estuches de Joselito en piezas decorativas_MEDIA_1


 

ARQUITECTE AMB GUST




 

Moneo converteix els estotjos de Joselito en peces decoratives

Dimarts, 2 de novembre del 2010
Reciclatge, obres d'art... En qualsevol cas, objectes molt originals. Així són els estotjos que ha dissenyat Rafael Moneo, Premio Nacional de Arquitectura i únic espanyol amb el Pritzker (el Nobel de la professió), per a la col·lecció Premium de Joselito. El del pernil Vintage 2004 (82 mesos de curació) es converteix en llum de peu (a la foto, l'arquitecte amb la peça); el de llom, llonganissa i xoriço pot emmagatzemar CD, i el de la selecció de tast (espatlla gran reserva, llom, llonganissa i xoriço) serveix de joier o cofre.

Valentín Fuster i Ferran Adrià.Regió 7

Fuster i Adrià s´alien per promoure ´La cuina de la salut´

El cardiòleg i el cuiner mostren als lectors com menjar sa i, a més, gaudir-lo."La cuina de la salut" (Planeta) és el títol elegit per a aquest llibre, fruit de tres anys de treball de Fuster, Adrià i el periodista Josep Corbella, amb informació actualitzada i referències a estudis dels últims dos anys, i que també pretén trencar amb creences com la que "abans es menjava millor".  + informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada