dijous, 10 de febrer del 2011

Coca d'escalivada ràpida

Una coca molt pràctica i molt ràpida de fer. Tots els condiments els trobem en la majoria de les botigues d'alimentació més properes, la massa, l’escalivada, el pot de tomàquet fregit, el pot d’anxoves, les olives...

Ingredients:

  • 1 massa de pizza fina
  • 1 preparat d’escalivada (pebrot, albergínia i ceba)
  • 5 cullerades de tomàquet fregit
  • 1 raig d’oli
  • Anxoves
  • Olives negres

Preparació:

  1. Estenem  la massa de pizza i  la punxem amb una forquilla, repartim per sobre el tomàquet fregit, deixant 2 cm. de vora aproximadament. 
  2. Afegim al nostre gust el pebrot, albergínia i la ceba. Ho fiquem al forn a 210 ºC durant 15 minuts.
  3. Quan faltin 5 minuts incorporem les olives, les anxoves i un raig d’oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada