dijous, 17 de març del 2011

Fira de Sant Josep a Castellar del Vallès


Productes artesans La Codina, elaborats a Castellar del Vallès

La Fira coincidirà amb l’inici de la 9a Setmana del Pallasso de Castellar del Vallès “VallèsClown”

Les places del Mirador i del Mercat de Castellar del Vallès seran l’escenari aquest dissabte, dia 19 de març, de la majoria de les activitats que tindran lloc a la vila per celebrar la festivitat de Sant Josep, i que tindran entre els seus principals atractius la tradicional fira d’aliments artesanals.

Enguany, un total de 65 parades vingudes principalment d’arreu de Catalunya oferiran els seus productes des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre. Com és habitual, entre les propostes que oferiran a la ciutadania es trobaran embotits, formatges, pastisseria, i altres productes com vins, vermuts, caves i cerveses, bacallà, plantes medicinals i remeis, mel, anxoves, conserves de peix, fruites deshidratades, patés, bunyols i xurros, iogurts, mató, mongetes del ganxet o bolets i tòfones, entre d’altres. A més, per primera vegada, s’hi instal·larà una parada que oferirà embotits sense gluten.

Les activitats de la Fira de Sant Josep inclouran també repartiment de coca a les 10.30 hores, una Roda de Ball de Gitanes a les 12 hores i una audició de sardanes, a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell, que es portarà a terme a les 17.30 hores. D’altra banda, també es podrà gaudir de la fira comercial a l’aire lliure que cada dissabte es pot trobar al carrer de Sala Boadella.

D'altra banda, Ràdio Castellar serà present a la Fira en una tarima que s'instal·larà a la plaça del Mercat entre les 10 i les 14 hores, des d'on es faran connexions amb els paradistes i entrevistes amb els protagonistes de la jornada. La ràdio municipal, a més, premiarà el públic amb un regal sorpresa, a través d'un concurs que es farà en directe.
Informació  obtinguda de la web http://www.castellarvalles.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada