dimarts, 22 de març del 2011

Truita d'espàrrecs de marge

La sort de viurà a prop de la natura, és que tens l’oportunitat d’aprofitar-se dels seus fruits en un no res. Aquest matí he sortit a caminar i desprès de 45 minuts he vist un espàrrec, això m’ha donat peu a començar a buscar-los. He trobat un petit manat que ens servirà per fer-hi una truita aquesta nit.

Ingredients:

  • 1 manat d'espàrrecs de marge
  • 3 ous
  • 6 alls tendres
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre molt
  • Sal

Elaboració:

  1. Es renten els espàrrecs i es tallen a trossets petits, tot eliminant-ne la base.
  2. Es talla la part blanca dels alls tendres a trossets petits.
  3. En una paella, amb un raig d'oli i una mica d'aigua a foc baix es sofregeix els espàrrecs. A mitja cocció incorporem els alls tendres. Es salteja tot fins que estigui cuits al nostre gust.
  4. En un bol es baten els ous, posem els espàrrecs i els alls tendres i ho salpebrem. Es remena i s'aboca la mescla a la paella, coure a foc baix.
  5.  Quan veiem que la base ja està cuita li donem mitja volta amb l'ajuda d'un plat i es continua la cocció fins que estigui cuita al vostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada