Aquesta recepta és del llibre del Ferran Adrià La comida de la familia. Recepta molt bona i fàcil de fer-la, segur que la faré més d’una vegada.
Ingredients:
- 4 patates noves
- 4 cogombrets amb vinagre
- 2 cullerades de tàperes amb vinagre
- 2 cullerades de mostassa de Dijon
- 2 salsitxes de Frankfurt
- 2 cullerades de nata liquida
- 1 ceba tendre
- 2 culleradetes de cibulet
- 3 cullerades de maonesa
- Pebre negre
- Sal
Elaboració:
1. Bullir les patates senceres amb pell i l'aigua a punt de sal durant 40 minuts.
2. Una vegada bullides les emboliqueu amb paper d'alumini durant 30 minuts.
3. Talleu la ceba tendre a dauets petits. Talleu els cogombrets i els salsitxes de Frankfurt en talls de0,8 cm .
4. Peleu els patates i talleu-les a daus d'uns3 cm .
5. Mescleu la maonesa, la nata, la mostassa, sal i el pebre negre.
6. Afegiu a les patates la ceba, el cogombres, les tàperes i els salsitxes.
7. Incorporeu la salsa i mescleu-ho Tot procurant que els patates no és trenquin.
8. Salpebreu i termineu posant el cibulet picat per sobre.
2. Una vegada bullides les emboliqueu amb paper d'alumini durant 30 minuts.
3. Talleu la ceba tendre a dauets petits. Talleu els cogombrets i els salsitxes de Frankfurt en talls de
4. Peleu els patates i talleu-les a daus d'uns
5. Mescleu la maonesa, la nata, la mostassa, sal i el pebre negre.
6. Afegiu a les patates la ceba, el cogombres, les tàperes i els salsitxes.
7. Incorporeu la salsa i mescleu-ho Tot procurant que els patates no és trenquin.
8. Salpebreu i termineu posant el cibulet picat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada