dimecres, 7 d’agost del 2013

Coca de formatge i tomàquet

Per trencar amb la monotonia, avui he canviat les coques  que feia de llardons, per aquesta de formatge i tomàquet.  Ha agradat als més grans de casa, la pròxima de xocolata segur que agradarà  als més petits. Tot és posar-s'hi !!!
 

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 20 g de llar de porc
  • 150 g de formatge cheddar,  tallat a làmines        
  • 4 tomàquets madurs
  • 3 cullerades de mostassa de Dijon
  • 8 fulles d'alfàbrega fresca
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

Elaboració:

  1. Posem a escalfar el forn a 200 graus.
  2. Estenem la làmina de pasta de full sobre el paper de forn, que ja porta la pasta.
  3.  Escalfem en el microones la llar de porc i amb l'ajut d'un pinzell, la repartim per sobre de la pasta de full. Punxem la pasta de full amb una forquilla, perquè la pasta no pugi. Amb l'ajut d'una cullera estenem la mostassa per sobre la pasta de full.
  4. Cobrim tota la pasta de full amb les làmines de formatge.
  5.  Tallem els tomàquets en rodanxes de 0,5 cm, les repartim per sobre del formatge i amanim ham unes gotes  d'oli per sobre.
  6. Quan tinguem el forn a 200 graus, posem la coca durant 23 minuts, quan faltin 3 minuts incorporem per sobre l'alfàbrega picada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada