dilluns, 4 de novembre de 2013

Amanida de brots tendres amb foie, pera i pinyons

 
Aquesta amanida la podeu fer quan tingueu convidats, quedareu com uns senyors. La recepta surt una mica cara al fer-la amb brots ja triats  i l'alt preu dels pinyons, que estan per els núvols. Però val la pena fer-la, queda molt bona i la pera li dóna un toc molt bo i refrescant. La recepta  també la podeu trobar en el bloc Pebrot verds, que la fa amb ruca en lloc de brots. Proveu-les!

INGREDIENTS PER 4 PERSONES

  • Ingredients: 150 g de brots tendres de ruca, espinacs, enciam i tiges de remolatxa , 35 g de pinyons, 2 peres, 100 g  de foie mi-cuit,  crema de vinagre balsàmic de Mòdena, oli d'oliva verge extra, sal marina.

    ELABORACIÓ
     

1.  En una paella sense oli torrem els pinyons, amb foc lent i cal remenar-los perquè no es cremin.


2.  Quan els tenim torradets els reservem en una tassa amb oli d'oliva verge extra.


3.  Netegem i tallem les branques més dures dels brots,  els escorrim molt bé.


4.  Quan tenim els brots  ben secs, els repartim en els plats.


5.  Tallem les peres a trocets petits  i el repartim en el plat. Treiem el foie fred de la nevera i fem escenalls, distribuits per tot el plat.


6.  Els pinyons que teniem reservats els escampem per sobre de l'amanida.


7.  Finalment ho amanim amb la sal marina, l'oli  dels pinyons i la crema  de vinagre balsàmic de Mòdena.

2 comentaris:

  1. M'ha agradat molt aquesta combinació, la provaré segur! petons

    ResponElimina
  2. Em sembla una molt encertada combinació d'ingredients.
    Salut.

    Manel.

    ResponElimina