dimecres, 11 de desembre de 2013

Cigrons del bar Pinotxo

 
 Qui no ha tafanejat mai per el mercat de la Boqueria? Tan si compreu com si no val la pena, donar una volta per veure la molt bona qualitat de tots els productes i ho ben exposats en especial les fruiteries amb un mar de colors. També teniu l'opció de fer un esmorzar d'aquells de forquilla en els molts bar de l'entorn entre els més coneguts el Quim de la Boqueria i el Pinotxo. Aquest últim conegut també per la simpatia del seu propietari Joan Bayén, més conegut com Juanito. Un dels  seus plats més valorats es el de cigrons amb botifarra negra, aquí teniu la recepta,  animeu-vos a fer-la!
 
 INGREDIENTS PER A 4 PERSONES


Ingredients: 600 g de cigrons cuits, 1 botifarra negra,  2 cebes tallades a rodanxes, all, julivert, panses, pinyons, oli i sal grossa.
 
ELABORACIÓ

 
1.    Per començar, poseu oli en una olla, incorporeu-hi la ceba tallada i deixeu-la coure a foc lent.
 

2.  Quan la ceba estigui ben rossa, afegiu-hi el pinyons, les panses i la botifarra tallada a trossos petits.

 
3.     Després, trinxeu l'all i el julivert, i incorporeu-los a l'olla. Remeneu-ho.
 
 
4.  A continuació, afegiu-hi els cigrons i torneu a remenar-ho. Deixeu-ho coure durant dos minuts.


5.    I ja per acabar, emplateu-ho, i afegiu-hi un rajolí d'oli i sal grossa.
 
                         Imatge de la pàgina web de La Boqueria

1 comentari:

  1. Jo només hi he anat dos cops a la meva vida, i no me'n recordo casi ja que era ben petita...Com disfrutaria ara per la boqueria!!!! Un plat genial! petons

    ResponElimina